Snel en accuraat

Baratza Sette 270Wi

Vorige Artikel 5 van 6 Volgende
€ 749,00 € 729,00 (inclusief btw)
Dit artikel is op bestelling leverbaar

De levertijd bedraagt 7 dagen.

Sette 270Wi

Met de Baratza Sette 270Wi is het makkelijker dan ooit om een heerlijke kop koffie te bereiden. Onderstaande kenmerken zorgen ervoor dat deze Sette opvalt in zijn klasse.

Conische maalschijven

Geproduceerd in Liechtenstein, de 40mm conische maalschijven malen koffie op 3.5g tot 5.5g/sec. (afhankelijk van de stand). De conische maalschijven zijn duurzaam en blijven scherp voor vele jaren. Het afstellingsmechanisme zorgt voor een precieze burr uitlijning die zorgt voor een nauwkeurige maling.

Maal afstelling 

De Sette beschikt over 31 kleine aanpassingsstappen die uiteenlopen van fijn voor espresso tot medium grof voor handmatig bereiden. Dankzij een traploze kleine aanpassing, met negen indicatoren, kan de gebruiker heel precies een perfecte espresso hoeveelheid maken. Het instelmechanisme is direct verbonden met de cone burr, resulterend in onmiddellijke en precieze maal afstelling. Dit unieke aanpassingssysteem geeft de Sette in totaal 270 maalinstellingen.

Digitaal bedieningspaneel

Het LED bedieningsdisplay is gebruiksvriendelijk. Drie vooraf ingestelde knoppen kunnen worden geprogrammeerd op een tiende van een gram voor malen op gewicht. Druk op '’START’’ en de Sette levert automatisch een zeer nauwkeurige dosering.

Converteerbare apparaat houder

Een ingebouwde houder biedt de mogelijkheid direct in de portafilter te malen, de bijgeleverde maal opvangbak of in de meeste populaire apparaten– een uitblinkende eigenschap. De maal opvangbak is gemaakt van antistatisch plastic, met een gegoten tuit voor het eenvoudig overgieten in uw machine. De apparaat houder beschikt over een groot aantal portafilter maten en bevat tevens een geïntegreerde haak voor stabiliteit.

Product attributes

EAN13:838823002747
Brand:Baratza
Grinder type:automatic
Burr type:steel
Grind settings:230 do 1150
Number of grinding steps:270 (30 macro x 9 micro)
Grinding speed:3,5 - 5,5 g/s
Hopper capacity:300g
Ground coffee container capacity:160g
Width:13 cm
Height:40 cm
Depth:24 cm
Weight:3,2 kg
© 2018 - 2022 Generation Coffee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel