07-09-2019 Outlet shopping Day Sittard

Vorige Artikel 11 van 11

Outlet Shopping Day Sittard

Koopjesjagers opgelet, zaterdag 7 september is het tijd om je slag te slaan in de binnenstad van Sittard. Sittardse ondernemers pakken flink uit tijdens Outlet Shopping Day.

Ook bij Generation Coffee vindt u de leukste koopjes voor de lekkerste koffie's thuis, of kom gewoon lekker genieten op ons terras van een lekker kopje koffie met gebak.

De slingerende straten vullen zich met tientallen kraampjes, honderden afgeprijsde artikelen en duizenden shopliefhebbers. Wanneer het shoppen even te veel wordt, staan de gastvrije terrassen klaar voor een aangename pauze inclusief livemuziek op de achtergrond. Wat wil je nog meer? Het shopspektakel vindt plaats van 10.00-17.00 uur in de historische binnenstad van Sittard.

KOOPJES ✔ GEZELLIGHEID ✔ LIVE MUZIEK ✔ PRIJZEN ✔

Het jaarlijkse shopspektakel lijkt ieder jaar te groeien. Voor de ondernemers hét moment om mooie seizoensrestanten aan te bieden tegen spotprijzen. Voor de koopjesjagers hét moment om op jacht op nieuwe aanwinsten te openen. Van het Stationskwartier tot de Paardestraat en van het Tempelplein tot de Putstraat vullen de straten zich met te gekke aanbiedingen en vooral met een gezellig en gemoedelijk sfeertje. 

© 2018 - 2022 Generation Coffee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel