Momenteel onbestelbaar

Comandante C40 MK3 Nitro Blade Green

Vorige Artikel 6 van 19 Volgende
€ 229,00 € 219,00 (inclusief 21% btw)
Dit artikel is op bestelling leverbaar

Comandante C40 MK3 Nitro Blade Green

Comandante C40 MKIII Nitro Blade - considered by many to be the best manual grinder of the world. The device offers a wide range of grinding, stable operation and refined design with the top-quality materials.

 

Product omschrijving:

De handmolen van Comandante is van Duits fabrikaat dat door velen wordt beschouwd als de beste handmatige molen ter wereld. 
Het apparaat biedt een breed scala aan slijp-, stabiele en verfijnde ontwerpen met materialen van topkwaliteit. De maalschijven zijn het resultaat van onderzoek en de implementatie van verbeteringen aan de vorige versie van de molen. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal versterkt met stikstof. Hun scherpe randen en uitstekende stabilisatie zorgen voor soepel en gelijkmatig malen van bonen, terwijl het behoud van de laag blijft.

De maalinstelling wordt geregeld met een handige knop die zich onder de maalschijven bevindt. De effecten zijn uiterst bevredigend, zowel tijdens het malen voor de alternatieve methoden als voor espresso, wat het apparaat uniek maakt in vergelijking met andere handmatige slijpmachines. Bovendien zijn de bramen vanwege de fysische en chemische eigenschappen neutraal wat betreft het effect op de smaak van koffie.

Comandante is ook een uniek ontwerp. Het gebruik van hoogwaardige materialen resulteert in de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak. Het de molen is gemaakt van roestvrij staal en bedekt met een dunne laag houtfineer. Comfortabele geprofileerde handgreep afgesloten met eiken handgreep. De koffietank en de extra tank zijn gemaakt van dik glas en bevatten elk 40 gram koffie. Het plastic dat in de productie wordt gebruikt, is 100% voedselveilig. Het geheel maakt een perfect compatibele structuur.

Product attributes

EAN13:

4260113435663

Brand:

Comandante

Colour:

Green

Grinder type:

manual

Burr type:

steel

 

© 2018 - 2021 Generation Coffee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel