Welkom in de wereld van koffie!

Altijd al alles willen weten over koffie? En leren hoe je de perfecte koffie zet? Dan is de Barista Workshop iets voor jou. Tijdens onze gezellige en leerzame koffie workshops nemen we je mee in de wereld van koffie.

Onze trainers van Independent Coffee hebben niet alleen hun professionele micro-roastery bij ons in de winkel, zij verzorgen ook de workshops gebaseerd op hun jarenlange ervaring als SCAE gecertificeerde Barista's. Tijdens onze workshops Barista leer je onder andere de verschillende invloeden kennen die de smaak en aroma's van koffie bepalen. 

Uiteraard ga je ook zelf aan het werk, je zet zelf espresso om hier vervolgens heerlijke cappuccino’s van te maken! Aanmeldingen kunnen via de website plaatsvinden, of telefonisch/mail in het geval van groepen. Zelfs als ervaren horecabedrijf kan het namelijk erg interessant zijn om de neuzen en smaakpapillen van uw personeel dezelfde kant op te krijgen.

Bekijk hieronder ons aanbod aan soorten workshops en beschikbare data.

Aanmelden als groep? Bel ons of stuur een E-mail naar info@generationcoffee.nl. In deze e-mail kunt u enkele gegevens invullen voor ons om snel en concreet te antwoorden.

 

Sorteer op
  • Barista Workshop
    Barista Workshop
    € 50,00
© 2018 - 2021 Generation Coffee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel