Sorteer op
 • Proefpakket

  proefpakket 4x250
  proefpakket 4x250
  € 20,00
 • Mild roast

  Smooth Sensation 500gr
  Smooth Sensation 500gr
  € 9,00
 • Fairtrade

  Fair 'n Square 500gr
  Fair 'n Square 500gr
  € 9,50
 • Dark roast

  Strong 'n Tasty 500gr
  Strong 'n Tasty 500gr
  € 9,00
 • Biologisch

  Green Choice 500gr
  Green Choice 500gr
  € 9,50
 • Zoals in onze bar

  House Blend
  House Blend
  € 11,20
 • Proefpakket

  proefpakket 4x500
  proefpakket 4x500
  € 37,00

Proef de heerlijke koffie's van Generation Coffee!

Huisblends

Generation Coffee heeft een aantal unieke huisblends beschikbaar voor u als thuisgebruiker of als zakelijk gebruiker. Onze blends zijn perfect uitgebalanceerd qua smaak en aroma's. Elke kop is genieten voor u en uw klanten! Grotere bestellingen worden rechtstreeks vanuit onze externe koffiebranderij naar u verstuurd, vers uit de brander verpakt in zakken van 500 gram. 

Onze koffie's stijgen boven de standaard kwaliteit uit. Zo zult u onze kwaliteit (premium grade) niet terugvinden in de reguliere supermarkten, en zijn ze in hun klasse hoger gegradeerd dan bijvoorbeeld LaVazza, Illy en Segafredo. 

De specialty coffee's van Independent Coffee

Specialty Coffee's zijn, zoals het woord al zegt, de volgende stap in kwaliteit beschikbare koffiebonen. Speciaal geselecteerde koffiebonen met een hoge ranking worden gesampled, gecupped en na goedkeuring pas in productie genomen om de hoogste standaarden te garanderen. 

Op de toegankelijke bovenverdieping van onze winkel vindt u de professionele micro-roastery van Independent Coffee. Ter versterking van onze winkel, espressobar en serviceafdeling hebben deze heren zich gevestigd op onze locatie.

De twee drijfveren achter independent coffee roasters zijn Sebastiaan van der Lee & Laurent L’Ortye – . Na jarenlange ervaringen bij diverse koffiebranderijen in de regio en ruime ervaring in de Nederlandse Coffee Competition scene (ja die is er zeker!) hebben zij besloten hun hobby & passie in een bedrijf te gieten. Om mensen meer in aanraking te laten komen met de mooie machines & technische ondersteuning die Generation Coffee biedt, zorgen we door gezamenlijke inspanning voor een complete coffee experience.
Zij houden zich voornamelijk bezig zijn met het roosteren van koffie; een van de moeilijkste culinaire disciplines om meester te worden. Ook het geven van proeverijen, kennismakingen met onze producten, workshops en kennisoverdracht zal tot onze bezigheden behoren.

Wilt u meer weten? Iets verder kijken dan de saaie supermarktkoffie? Kwaliteit proeven en uw smaakpapillen laten uitdagen? Kom dan gerust eens langs op een zaterdag op de steenweg in Sittard of bestel uw favoriete koffie online in onze webshop!

 

 

 

© 2018 - 2020 Generation Coffee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel