Shop in shop - Een professionele micro roastery!

Wij zijn Sebastiaan van der Lee & Laurent L’Ortye – de twee drijfveren achter independent coffee roasters. Na jarenlange ervaringen bij diverse koffiebranderijen in de regio en ruime ervaring in de Nederlandse Coffee Competition scene (ja die is er zeker!) hebben we besloten onze hobby & passie in een bedrijf te gieten. Op de steenweg in Sittard zijn we bij onze partner Generation Coffee aan mogen sluiten bij zijn ondernemend avontuur. Om mensen meer in aanraking te laten komen met de mooie machines & technische ondersteuning die Generation Coffee biedt, zorgen we door gezamenlijke inspanning voor een breed platform.
We zullen voornamelijk bezig zijn met het roosteren van koffie; een van de moeilijkste culinaire disciplines om meester te worden. Ook het geven van proeverijen, kennismakingen met onze producten, workshops en kennisoverdracht zal tot onze activiteiten behoren.

Wilt u meer weten? Iets verder kijken dan de saaie supermarktkoffie? Kwaliteit proeven en uw smaakpapillen laten uitdagen? Kom dan gerust eens langs op een zaterdag op de steenweg in Sittard.

© 2018 - 2021 Generation Coffee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel