Werkplaats ingericht voor service en onderhoud

Een espressomachine kan een flinke levensduur houden, bij goed onderhoud en een service historie kan dit oplopen tot wel 20 jaar. Hierbij is het natuurlijk wel noodzakelijk dat er net als bij de aanschaf van een auto regelmatig gekeken wordt naar prestaties van de machine, er goed schoongemaakt wordt, en de nodige bewegende onderdelen voorzien worden van nieuwe rubbers en een laag smering. 

Neem contact op

Email contact

of Contactformulier

Generation Coffee bied haar dienste aan om uw Espressomachine met gewenste regelmaat grondig te onderhouden. Dit kan bij ons in de werkplaats, desgewenst is er een vervangende machine of oplossing beschikbaar om continuïteit te garanderen. U kunt uw machine gewoon bij ons langsbrengen (afspraak maken is gewenst). In het geval van het plaatsen van een leentoestel zullen wij de machine ophalen.

 

 

 


 

Directe informatie

Bel met +31655370539

 

Tijdelijk Gratis Inspectie

regio Zuid-Limburg

MEER INFO...

 

Service en onderhoud ook op uw locatie

Met name horeca heeft voorkeur om onderhoud op locatie uit te laten voeren. Enkel indien er geen onderdelen vervangen dienen te worden die niet direct voor handen zijn is een grondig onderhoud of servicebeurt binnen enkele uren afgerond. 


 

Zakelijk gebruik

Koffie is een margemaker; iedere zakelijke gebruiker kent de rekensommen. Met andere woorden, een groot gedeelte van uw omzet komt uit deze machine. Niet alleen daarom heeft u de best mogelijke machine staan om deze inkomsten te krijgen, uw "moneymaker" verdient daarom eeen uiterst zorgzame behandeling.

Naast de training die u en uw personeel van Generation Coffee krijgt met betrekking tot het dagelijks onderhoud van uw machine, is het natuurlijk noodzakelijk om de nodige onderdelen iedere 15.000 koppen of minimaal jaarlijks te voorzien van een uitgebreide onderhoudsbeurt door een specialist in het vakgebied van deze machines. 


Particulier gebruik

De beste koffie thuis, of misschien in uw schoonheidssalon, in ieder geval ieder kopje een stukje verwennerij voor u of uw gasten. Dat moet natuurlijk netjes, schoon, en goed funcionerend zijn. 

Heel veel kunt u zelf doen. Wekelijks spoelen, regelmatig poetsen, noem maar op. Het (stationaire) binnenwerk lijkt onderhoudsvrij, maar niets is minder waar. Vetten en smering worden uiteindelijk te vloeibaar en verliezen hun werking. Rubbers vulkaniseren of worden te poreus en verliezen hun werking. gelukkig kunt u bij ons terecht voor uitgebreid onderhoud om u machine weer herboren bestaansrecht te geven.


Tarieven

- Halfautomaten (pistonmachines) : Fracino, ECM Espresso, Bezzera, Rancillio, Rocket espresso, Expobar, Wega, La Marzocco, etc.
- Volautomaten: kleine werkzaamheden worden in eigen werkplaats verzorgd, groot onderhoud wordt door een externe partij verzorgd


 

Zakelijk

1 zetgroep onderhoud:
2 zetgroepen onderhoud:
3 zetgroepen onderhoud:

Servicecall:
Weekend:

Voorrijdkosten tot 50 km
Voorrijdkosten na 50 km

 

Maakt u gebruik van onze koffiebonen?
Dan betaalt u 50% voorrijdkosten en krijgt u 25% korting op het uurtarief van een servicecall en een gratis vervangend toestel indien nodig.
Vraag naar meer informatie! 

Tarief

€ 175,-
€ 225,-
€ 275,-

€ 65,- p/u
€ 59,- p/u

€ 50,-
€ 50,-
plus 0,35 per km extra 

 

Bovenstaande tarieven zijn exclusief BTW

 

Particulier:

Onderhoud pistonmachine

Onderhoud volautomaat:

Tarief:

€ 125,-

Vraag offerte aan

Generation Coffee werkt graag eerlijk en transparant.

Derhalve zullen wij nooit onderdelen vervangen en doorberekenen zonder overleg. Wij horen en zien vaker dat er bij onderhoud creatief om wordt gegaan service aan een machine. Omdat wij service hoog in ons vaandel hebben, en wij begrijpen hoe belangrijk uw machine voor u kan zijn, zullen wij ten alle tijde open communiceren over wat er aan uw machine moet gebeuren.

Daarbij geven wij desgewenst de mogelijkheid om na het onderhoud uw molen en machine af te stellen en zelfs u of uw personeel instructie te verlenen om ervoor te zorgen dat u weer de beste koffie's kunt maken.

© 2018 - 2022 Generation Coffee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel